Sunday, September 26, 2010

Minggu 81

CARTA NASYID IKIM.FM 26/09/10 (Minggu 81)

1. Kejora Sinar Zaman – Rabbani (+1) (11)
2. Tika Masanya – Mirwana (feat Hujan) (-1) (13)
3. Saat Lafaz Sakinah – Far East (-) (5)
4. Nota Cinta – Saujana (-) (12)
5. Gurindam Berkasih – Hijjaz (+4) (7)
6. Mahabbah – Rabbani (-1) (25)
7. Selawat Kasih – Inteam & Unique (lagu baru) (1)
8. We’re Brothers and Sisters – Raihan & Genius Aulad Talents (-1) (3)
9. Sakura – In Heart (-3) (10)
10. Jauh – Mirwana (-) (25)

Pencalonan Baru
Arasy Dunia – Hafiz Hamidun (feat. Ali Mpire)
Bebaskan – Rahmat
Jalan Ke Syurga – Nurul Izzah
Pesona Jiwa – Aniza
Jika Terakhir Buatku – Saujana

Lagu Terkeluar
8. Patah Hati – Saujana (25 minggu)
Kedatanganmu – Ar-Rasy (pencalonan baru)

4 comments:

raudhah.... said...

Salam akh din, ana nak tanya macam mana nak adakan ruangan download yg dari 4 shared tu? Ana dah cuba tapi tak boleh la. Bagaimana yek? Kalu akhi pegi kat blog ana, akh akn dapati laman utk download tu jadi byk sgt ayat2nya. Ana nak jimatkan ruang sebenarnya. Boleh tolong ana? Syukran. Ni URL blog ana, http://anaraudhah.blogspot.com/

Din_Iz said...

salam,

ok ana dh tengok blog raudhah. jadi anti try buat mcm ni.

kat blogger dashboard, raudhah pergi kat design > page element. pastu raudhah klik yg add gadget.try ambil gadget yg ditulis add 'text' tu. (box dia pastu akan keluar configure text). pastu copy & paste yg embed code untuk 'widget' kat folder 4shared raudhah. kalau yg code untuk 'embed folder'pun boleh juga.pastu jgn lupa save ye.

raudhah.... said...

Alhamdulillah. Its successful. Thanks so much. Its turn smaller and very cute. Ana suka sgt2. Very awesome job.Jazakallah hukhairan kathira ya akh. May Allah bless u! Amin. =)

Din_Iz said...

alhamdulillah..syukran..may Allah bless us always. amin.. :)