Saturday, April 3, 2010

Update Terbaru dari IKIM.fm

Assalamualaikum dan salam sejahtera

untuk makluman semua pendengar/pengikut carta, pihak Ikim.fm telah melakukan perubahan pada waktu siaran rancangan yang biasa ke udara di radio ikim. Tidak terkecuali Carta Ikim.fm. Berikut adalah perubahan yang akan dilaksanakan bermula minggu depan. Perubahan rancangan akan berkuatkuasa pada 5 April 2010.


Waktu Siaran
baru:
Ahad 9 pagi
Isnin 1 pagi (ulangan)

sebelum ini:
Jumaat 11 malam
Ahad 9 pagi (ulangan)


Bilangan lagu dalam carta
mulai minggu depan = 10
sebelum ini = 15


Cara mengundi adalah seperti berikut:
1)
pilih LIMA (5) lagu daripada senarai
- lagu dalam carta dan/atau
- lagu pencalonan baru

2)
hantarkan undian anda ke emel
cartaikimfm@hotmail.com


selain itu, izinkan saya merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada pihak Ikim.fm yang sudi merangkaikan (link) blog ini dengan laman web jalinan ukhuwah. Terima kasih.


terima kasih juga kepada semua penasyid yang sudi link blog ini dengan blog atau laman web mereka..dan juga tak lupa kepada semua individu yang telah meletakkan link blog ini di blog-blog anda..budi baik anda semua semoga Allah membalasnya..terima kasih semua=)

jangan lupa hantarkan terus undian anda ke emel yang tertera. mudah dan percuma..
bersama-sama kita teruskan sokongan kepada industri nasyid tanah air..

4 comments:

awin miko said...

cm ne ni nk cri lgu yg dh lps

Din_diet said...

lagu yg dah lepas? maksud?

amirah said...

salam macam mane nak download lagu fursan-keinsafan diri yang termasuk dalam carta nasyid tu???please help me..

eja said...

asslmulaikm...cm na nk dpt lgu keinsafan diri - fursan??? tlng sy nk sngt lagu 2, trm ksh.